пʼятниця, 05 серпня 2016 12:22

Дружина прем'єр-міністра Сінгапуру носить клатч за 10 доларів
3

Фото: http://vogue.ua/

63-річна дружина прем'єр-міністра Сінгапуру Хо Чін прибула до Білого дому в США на запрошення Мішель Обами. З собою вона взяла клатч вартістю 10 доларів.

Такий жест Хо Чін має політичний і соціальний зміст. Аксесуар зробив сінгапурський студент Сіто Шенг Жи. Він навчається у Pathlight School. Це перша у Сінгапурі школа, яка створена для дітей з аутизмом.

Клатч із джинсу з принтом у вигляді динозаврів - результат спеціальної програми, заснованої у 2011 році в цьому навчальному закладі. У рамках Artist Development Programme професійні художники допомагають студентам створювати нові роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама запалила під хіт Бейонсе у таксі

Після появи Хо Чін у Вашингтоні з клатчем, його швидко розкупили через інтернет-магазини, в яких була представлена модель.

"Ми спустошили всі наші склади. Тепер ми зробили більше замовлень на випуск цієї моделі", - розповів представник Pathlight School.

Дружина прем'єр-міністра Сінгапуру Хо Чін у 2007 році зайняла 3-е місце в списку найвпливовіших жінок за межами США за оцінкою журналу Forbes. Жінка є радником сінгапурського Autism Resource Centre, який активно співпрацює з Pathlight School.

Перша леді США Мішель Обама для цієї зустрічі вибрала яскраву жовту сукню, розшиту мереживом, з нової міжсезонної колекції Naeem Khan Resort 2017. Його створив Наєм Кхан - американський дизайнер, який народився в Індії. Його сукні Мішель вибирає досить часто для своїх виходів у світ.

Зараз ви читаєте новину «Дружина прем'єр-міністра Сінгапуру носить клатч за 10 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути