вівторок, 04 вересня 2012 14:00

Дружина Олексія Чадова зізналася, що вагітна

Дружина Олексія Чадова зізналася, що вагітна
Акторові не сподобалися такі одкровення Фото: donbass.ua

Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте готуються стати батьками. Про те, що Агнія вагітна, вона повідомила у своєму мікроблозі.

"Вагітна ...", - саме такий лаконічний і багатозначний запис з'явився в мікроблозі актриси. Однак Олексію Чадову не сподобалося, що дружина так просто розповідає всьому світу про свій цікавий стан.

"Навіщо афішувати це без мого відома?", - написав Чадов у відповідь.

Нагадаємо, Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте недавно одружилися. 24 серпня відбулась весільна церемонія, після якої молодята та їхні гості відправилися відзначати подію в ресторан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Чадов одружився з Агнією Дітковскіте

Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте познайомилися на зйомках фільму "Жара". Це була любов з першого погляду. Розійшлись закохані взимку 2009 року. Актор пояснював це тим, що Агнія йому зрадила. Через кілька місяців Олексій прилюдно вибачився перед своєю колишньою дівчиною за ці звинувачення на фестивалі Кінотавр. Тим не менш, стосунки відновити тоді не вдалося. Однак, навіть після розставання з нею, Олексій не раз заявляв, що вважає Агнію ідеальною жінкою. Так, у жовтні минулого року, Олексій Чадов прийшов до Агнії Дітковскіте на спектакль з величезним букетом троянд і на очах у публіки пристрасно поцілував її.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Олексія Чадова зізналася, що вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути