субота, 28 травня 2016 12:21

Дружина Борислава Берези народжуватиме в Україні

Дружина Борислава Берези народжуватиме в Україні

Позафракційний депутат Борислав Береза скоро втретє стане батьком, де народжуватиме дружина розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Можна народити у Америці, Австрії, Ізраїлі, але, я вважаю, треба народжувати в Україні, так і буде. Діти - та сама приправа, якої не вистачало у житті і прийшов час, ми не молодшаємо, а дітей хочеться. Родина - це святе для мене, знаходжу час по-максимуму. У нас в родині абсолютна демократія: дружина сказала, що хоче дитину і як я міг відмовити, я ж підлабузник, завжди погоджуюсь з жінками, тому і цього разу погодився", - говорить Береза.

"Молодші діти у захваті. Молодший радіє, що буде середнім, а старший дивиться на це, як на професіоналізм, а не як аматорство, у нього вже є досвід спілкування з молодшим, - говорить Береза і додає, що навіть, якщо не народиться дівчина, вони з дружиною спробують ще, - ми хотіли, щоб була дівчинка, але Наташа спокійно сказала, якщо не в цей раз, то спробуємо ще. Має бути 7я, сім людей, над цим треба працювати".

Борислав Береза був присутній на пологах молодшої дитини, буде разом з дружиною і цього разу.

"Лікар сказав: "ти що, збираєшся її одну залишити, щоб вона одна мучилась? Допомагай разом. Так я зрозумів, що хочу потрапити на пологи, зараз абсолютно осмислено", - говорить Береза.

"Тримався дуже добре, навіть допомагав", - ділиться спогадами дружина.

Тепер політик думає над розширення житлової площі.

"Буде складно у п'ятох, буду розглядати розширення квартплощі, п'яти-шести кімнатна", - говорить Борислав Береза.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Борислава Берези народжуватиме в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути