пʼятниця, 21 квітня 2023 12:24

Дорофєєва показала, що Кацурін подарував їй на 33-річчя
4

Співачка Надя Дорофєєва 21 квітня святкує свій 33 день народження.

Одним із перших зірку привітав її коханий – ресторатор та музикант 34-річний Міша Кацурін. У Instagtram Дорофєєва показала, що їй подарував бойфренд. Зокрема, поки вона спала, обранець артистки купив для неї величезний букет квітів.

"Квіточка народилася", – коротко підписав він фото з Надею у ліжку.

Надя Дорофєєва показала, що їй подарував Міша Кацурін
Фото: instagram.com/misha_katsurin
Надя Дорофєєва показала, що їй подарував Міша Кацурін
Надя Дорофєєва показала, що їй подарував Міша Кацурін
Надя Дорофєєва показала, що їй подарував Міша Кацурін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кацуріна показала Дантеса у своєму ліжку

Артистка також похизувалася коштовним подарунком Кацуріна від модного ювелірного бренду Cartier. Водночас зірка не стала розкривати, що саме лежало у червоній коробочці бордового кольору.

Від самого ранку Надя також отримує привітання від близьких і друзів, які постять у мережі її фото з різноманітними побажаннями.

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Дорофєєва та її новий бойфренд, ресторатор та музикант Міша Кацурін показали, як разом проводять час на вихідних. Закохані вирішили провести час у творчій атмосфері та разом створити витвір мистецтва. У Instagtram Дорофєєва поділилася кадрами, на яких вони із Кацуріним намалювали спільну картину.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва показала, що Кацурін подарував їй на 33-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути