середа, 25 травня 2016 11:15

Донька Валерії похизувалась засмаглими сідницями у бікіні

 

Донька співачки Валерії Анна Шульгіна виклала на своїй сторінці у соціальній мережі фото, на якому позує у бікіні.

"Що ви зараз хочете найбільше? Наприклад, я хочу сонце і купатися!", - підписала знімок дівчина.

Нагадаємо, Анна з радістю ділиться з шанувальниками відертими фото і навіть зробила спокусливу фотосесію для чоловічого журналу. Після цього дівчину розкритикували. але вона не забаралися з відповіддю.

"Дорогі прихильники! Прошу заспокоїтися з деякими питаннями. Наприклад: 1) дозволила мені мама знятися в журналі "Maxim"? 2) як вона це допустила? 3) чому ви така погана, адже мама ваша ангел? І тд і тп! Прошу звернути вашу увагу на те, що 1) мені 22 роки! 2) Я працюю і перебуваю поза залежністю від мами зі студентських часів! 3) Я абсолютно інша людина, ми не сіамські близнюки. Якщо моя мама ідеальна, то я ні! І це мені, повірте, теж подобається ", - емоційно написала Анна в Інстаграмі. Пізніше дівчина і зовсім стала агітувати своїх фоловерів відписуватись від неї, якщо у них є якісь претензії чи невдоволення на її адресу: "Отже! Коротко та ясно! Володієте іншою думкою? У вас до мене претензії? Ви підписані на мене, щоб подивитися "залаштункове" життя Йосипа та Валерії? Я вас вітаю! Ви можете відписуватись! Мені потрібні тільки МОЇ люди, які будуть сприймати мене доброю, жорсткою, смішний і рвійною. Я не хочу грати іншу людину і не буду підлаштовуватися під незадоволених. Не подобається - до побачення! ЦІКАВО ??? ДАВАЙТЕ пройдемо цей шлях РАЗОМ! ... З любов'ю до решти, АШ ". До речі, відзначимо, що раніше Ганна славилася різким вибуховим характером, тому те, що вона настільки емоційно відреагувала на критику на її адресу, це зовсім не стало здивуванням для її шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Донька Валерії похизувалась засмаглими сідницями у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути