пʼятниця, 20 січня 2017 16:15

Дональд Трамп прокоментував відмову дизайнера одягати його дружину

Дизайнер Том Форд став одним з багатьох кутюр'є, які відмовилися співпрацювати з дружиною президента США Дональда Трампа і надавати їй наряди своїх марок. Модельєр заявив, що Меланія "не є обов'язковою персоною для підтримки іміджу бренду Tom Ford".

Дональд Трамп засудив поведінку дизайнера:

"Вона ніколи і не просила Тома Форда одягати її. Їй в принципі не подобається ні сам Том Форд, ні одяг його марки. Я і сам не прихильник Форда і ніколи ним не був", - заявив політик в телеінтерв'ю передачі Fox & Friends, яке відбулося напередодні інавгурації президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама вразила розкішною сукнею від Gucci

Автор: Reuters
 

Засудили поведінку Форда і друзі Трампа:

"Знаєте, відразу після цих його слів мені подзвонив Стів Вайн, гендиректор готелю Wynn Resorts в Лас-Вегасі, і сказав мені, що слова Тома Форда жахливі. Стів вже викинув всі свої речі марки Форда", - уїдливо зауважив мільярдер.

Сам Том Форд, заяви якого щодо Меланії наробили багато шуму, пізніше, до речі, спробував пом'якшити свої слова:

Автор: Reuters
 

"На мій погляд, президент і перша леді повинні носити одяг, який виробляється в США і який можуть дозволити собі пересічні американці. Мій одяг шиють в Італії, він дуже, дуже дорогий . Не думаю, що більшість чоловіків і жінок в нашій країні можуть його собі дозволити. А перша леді, як мені здається, повинна представляти більшість громадян", - пояснив свою позицію Том Форд.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Трамп прокоментував відмову дизайнера одягати його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути