четвер, 21 лютого 2013 09:35

Дочка Вітні Г'юстон вагітна від свого зведеного брата

Дочка Вітні Г'юстон вагітна від свого зведеного брата
У дівчини почалася депресія Фото: 15min.lt

Дочка покійної легендарної виконавиці Вітні Г'юстон Боббі Крістіна чекає на дитину від свого зведеного брата Ніка Гордона. Зараз 19-річна дівчина помітно округлилася і через свій стан впала в тяжку депресію, яку тільки посилює нещодавна річниця з моменту загибелі артистки.

Нагадаємо, вперше чутки, що між 19-річною Боббі Крістіною і 22-річним Ніком щось більше, ніж дружба, з'явилися через місяць після трагічної смерті Вітні Г'юстон. Спочатку брат і сестра не коментували цю інформацію, та й інші представники родини Г'юстон зберігали гробове мовчання. Однак Боббі Крістіна і Нік перестали ховатися. "Зламався" саме Нік. 22-річний Гордон нічого шокуючого в тому, що відбувається просто не бачить. "Так, ми стали трошки ближче, і що!" - у своєму мікроблозі написав Нік. Однак, наскільки "трошки", Гордон вважав за краще не уточнювати.

Зараз же з'явилася інформація, що Боббі Крістіна чекає на дитину від Ніка. У зв'язку з цікавим станом у 19-річної дівчини почалася справжня депресія. Родичі майбутньої матусі всерйоз побоюються за її стан і бояться, що вона може підняти на себе руку.

"Її вагітність стала помітна в останні тижні. Це доставляє їй велике занепокоєння, тому вона з'їхала з котушок і в неї почалася депресія", - цитує близького друга сім'ї StarHit. Тепер родичі Боббі Крістіни, які раніше були категорично проти її стосунків з Ніком, всіляко намагаються, щоб закохані були разом. Справа в тому, що тільки Нік може позитивно вплинути на Боббі Крістіну і полегшити її стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідний брат підсадив Вітні Г'юстон на наркотики

У близькому оточенні молодшої Г'юстон пояснили: "Вони знають, що він єдина людина, яка впливає на неї заспокійливо. Він завжди захищав її, тому можна сподіватися, що він утримає її від суїциду. Крістіна прислухається до нього".

Крім того, депресивний стан дівчини посилюється фактом, що недавно була річниця з моменту загибелі Вітні Г'юстон. "Вона досі не може повірити, що її немає поруч. Кріссі зривалася по дрібницях, була вкрай роздратована. Коли хтось намагався їй допомогти, вона в люті кричала: "Мені не потрібна допомога. Залиште мене у спокої!" - розповів друг сім'ї.

Вітні Г'юстон померла 11 лютого 2012 в номері готелю Beverly Hilton у Лос-Анджелесі. Їй було 48 років. Співачка була виявлена ??співробітниками готелю в несвідомому стані у ванні. Прибувши на місце, медики спробували надати Вітні допомогу, робили штучне дихання, однак були змушені констатувати смерть артистки.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Г'юстон вагітна від свого зведеного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути