середа, 31 серпня 2016 15:42

Дочка Семена Горова знялася в серіалі "Кращий" тиждень мого життя
5

Фото: Прес-служба

Днями відомий український режисер Семен Горов та молода актриса Катерина Вострикова в прямому ефірі "Оboz.TV" ділилися спогадами про знімальний процес нового комедійного серіалу "Найкращий" тиждень мого життя", який вийде в ефірі каналу "1+1" уже цієї осені.

Гості в студії розповідали про своє відношення до тонкого британського гумору, обговорювали атмосферу на знімальному майданчику і, звичайно ж, відносини між акторами. Семену Горову, який виступив режисером серіалу "Найкращий" тиждень мого життя" потрібно було постійно контролювати настрій сієї знімальної групи. Зйомки проходили досить весело і включали в себе періодичний сміх Семена Горова в рацію. Але одним з найбільш хвилюючих моментів для режисера стала поява в кадрі старшої дочки.

"Сестру нареченої за серіалом зіграла Стася Ровінська - це моя старша дочка. І я перший раз з нею працював. Перш за все це була велика відповідальність. Дуже хотілося, щоб Стася була найкращою на майданчику або хоча б не гіршою, ніж інші актори", - каже Семен Горов.

Молода актриса Стася Ровінська ретельно приховувала "особливі" стосунки з Семеном перед колегами на майданчику, але у інших акторів серіалу все-таки виникали здивування.

"Багато хто не знав, що Стася дочка Семена Горова. Я неодноразово запитувала чому вона називає режисера "татом", але Стася відповідала, що йому так подобається. У неї гарне почуття гумору, вона однозначно пішла в батька. За відносинами між Стасею і Семеном було дуже цікаво спостерігати. Але варто зазначити, що Семен був вимогливий до неї, іноді навіть занадто", -коментує актриса Катерина Вострикова.

Нагадаємо, що "Найкращий" тиждень мого життя" - адаптація відомого британського формату "Worst Week". Виробництвом проекту займався продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу "1+1". 8-серійка з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можу статися з молодятами напередодні весілля.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Семена Горова знялася в серіалі "Кращий" тиждень мого життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути