неділя, 13 березня 2016 16:51

Дмитро Ступка з нареченою оголосили про дату весілля

Онук відомого актора Богдана Ступки Дмитро одружиться влітку. Зі свою нареченою, телеведучою Поліною Логуновою оголосили вже дату весілля – 27 червня.

Автор: Фейсбук
 

"З дружиною раді оголосити дату весілля - 27 червня. Чекайте запрошень. Це буде так яскраво, що ви ніколи не забудете цього весілля і буде, що дітям розповідати"- написав на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Ступка.

Молодята уже замовили весільні обручки. Їх виготовляє знайомий ювелір. За бажанням пари, майстер зробить копію обручок відомого бренду. Вони будуть прикрашені діамантами по колу.

"Весілля плануємо провести під відкритим небом. Зекономимо на музиці. Для нас безкоштовно заспівають наші друзі. Точно виступить Саша Кривошапко. Сам набивається" - сказав Ступка.

У п'ятницю, 11 березня Ступка з Логуновою заручилися. Пара провела генеральну репетицію весілля. Виїзна церемонія відбулася у театрі, а гулянку влаштували в одному з київських ресторанів. На вечірці обоє попрощалися із холостяцьким життям.

Користувачі засипали молодят привітаннями. Побажали берегти і підтримувати один одного до кінця життя. Але й не обійшлося без жартів. Одна з шанувальниць написала: "Це ж Діма! Він у репертуарі батька, може одружуватись кожного місяця!".

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ступка з нареченою оголосили про дату весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути