неділя, 15 квітня 2012 16:00

Дмитро Коляденко шість років cплачував кредит за Hyundai Coupe

Шоумен Дмитро Коляденко цього року віддав кредит за машину Hyundai Coupe. Виплачував його шість років. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua цієї середи під час презентації автомобільних новинок у столичному "Автоцентрі на Московському".

"Вперше Hyundai Coupe жовтого кольору побачив у директора салону Hyundai. З першого погляду зрозумів, що хочу саме таку. Чекав два місяці, бо жовтої машини в Києві не було. Весь цей час марив нею, навіть у снах бачив її. Грошей на машину в мене не було. Довелося брати кредит. Лише цього року його виплатив", - сказав він.

"Цю машину дуже люблю, бо вона в мене — найперша. Вважаю її найкращою. За шість років вона жодного разу не ламалася", - додав Коляденко.

Також він зізнався, що даїшники відмовляються брати від нього гроші.

"Раніше міг їздити на червоне світло і перевищувати швидкість. Тепер стараюся цього не робити. Завжди пристібаюся, п'яним за кермо не сідаю. Один раз поспішав на концерт і трохи перевищив. Даїшник з радаром мене зупинив. Він почав чухати потилицю і думати, що зі мною робити. Я не міг довго чекати, одразу ж запропонував гроші. Від них даїшник відмовився. Сказав: "Грошей не візьму. Можеш їхати, але більше так не роби", - пригадав Дмитро.

"В мене з даїшниками взаєморозуміння. Вони люблять мене, а я — їх. Буває зупиняють просто так, щоб перевірити документи. Тоді завжди просять автограф для своїх дружин", - додав Коляденко.

Він також пригадав своє навчання в автошколі.

"На заняттях я був зіркою. Всі одногрупники дивувалися, чому я регулярно відвідую заняття. Замість 10 необхідних уроків водіння, відходив всі 100. Вже в перший день інструктор мені сказав: "Ви — природжений водій. Одразу видно, що все схоплюєте на льоту".

Автомобіль Hyundai Coupe у столичних автосалонах коштує близько 300 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Коляденко шість років cплачував кредит за Hyundai Coupe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути