понеділок, 10 серпня 2015 18:23

Дівчина Роберта Паттінсона не бачила його відомі "Сутінки"

Автор: Reuters
 

Наречена відомого голлівудського актора Роберта Паттінсона, співачка Талія Барнетт, вона ж FKA Twigs зізналася в недавньому інтерв'ю британському виданню Sunday Times, що ніколи не дивилася відому вампірську сагу "Сутінки" зі своїм коханим у головній ролі, і розповіла про стосунки з Робертом.

Автор: Reuters
 

На запитання журналіста, чи вплине шлюб на її творчість, вона заперечила, зауваживши, що відчуття свободи і досвід приходять з віком, і вона достатньо доросла, щоб ці два поняття не конфліктували.

Як приклад, вона розповіла, що по сусідству від неї живе італійський артист, який дуже переживає щодо свого мистецтва, але його дружина завжди заспокоює його, і коли у нього трапляються труднощі, співачка чує, як він говорить своїй дружині, що в нього все вийде , тому що поряд з ним - жінка його мрії. Талія зізнається, що ніколи не думала, що їх з Робертом відносини будуть залучати так багато уваги.

"Я була трохи наївною, припускаючи, що наші стосунки не будуть звертати на себе увагу. Я не розумію такого рівня популярності, це не моє. Я не буду брати участь у цьому, навіть заради власної кар'єри"- заявила Талія.

Розпитуючи про весільні плани, журналісти почули несподіване зізнання:

"А хто вам сказав, що я зібралася заміж? Якщо в інтернеті напишуть, що я - мавпочка, ви і цьому повірите?".

На цьому інтерв'ю про особисте було закінчено, бо Барнетт "більше не готова говорити про особисте життя і не бачить нічого хорошого в тому, щоб обговорювати приватне життя".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Роберта Паттінсона не бачила його відомі "Сутінки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути