Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2012 10:22

Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються

Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються
Фото: AFP

Голлівудський актор Ештон Катчер подав до суду заяву про розлучення з Демі Мур, повідомляє в суботу Agence France-Presse. У документі йдеться про несумісність подружжя.

Весілля Катчер і Мур відбулося у вересні 2005 року. До цього актори зустрічалися більше двох років. За час спільного життя вони заснували фонд The ??Demi And Ashton Foundation, діяльність якого спрямована проти сексуального рабства в усьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур знайшла собі вдвічі молодшого нареченого

Восени 2011 року в ЗМІ з'явилася інформація, що подружжя вирішило розірвати союз, однак ніхто з них не робив конкретних кроків для отримання офіційного розлучення. Як заявляла тоді Демі Мур, яка повідомила про це рішення, є "певні цінності та обіцянки, які вона вважає священними", і тому настав час "рухатися далі". Катчер у відповідь написав на своїй сторінці в твіттері, що завжди буде з любов'ю згадувати час, проведений з Демі. За неофіційними даним, причиною розлучення послужили кількаразові зради актора.

Для Катчера це був перший шлюб, а для Мур - третій. У другому шлюбі з актором Брюсом Віллісом, який тривав 13 років, Демі Мур народила трьох дочок. Демі Мур відома за фільмами "Привид", "Солдат Джейн" і "Стриптиз", а Катчер знявся в таких фільмах як "Ефект метелика" і "Одного разу у Вегасі". В даний час Катчер задіяний в серіалі "Дві з половиною людини".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути