пʼятниця, 11 травня 2012 11:37

Дастін Хоффман і Міла Куніс врятували двох людей

Дастін Хоффман і Міла Куніс врятували двох людей
Знаменитості зуміли надати першу допомогу Фото: dispatch.com

Голлівудські актори Дастін Хоффман і Міла Куніс проявили чудеса альтруїзму і врятували життя двом людям. Примітно, що обидва випадки сталися незалежно один від одного.

Спочатку врятував життя спортсмену Дастін Хоффман. 74-річна голлівудська зірка прогулювався на самоті в одному з лондонських парків, коли незнайомий бігун впав прото у нього на очах. Дастін Хоффман негайно кинувся на допомогу 27-річному Сему Демстеру, який впав просто під час пробіжки. Як повідомив пізніше сам оскароносний актор, хлопець впав на асфальт, розбивши собі обличчя. Лише через декілька хвилин після події актор викликав службу порятунку.

Поки ж медики їхали на виклик, Дастін Хоффман намагався привести до тями нещасного спортсмена. Прибулі на місце лікарі відзначили, що життя бігуна знаходиться в небезпеці. Для того щоб врятувати вмираючого спортсмена, їм довелося вдатися до використання дефібрилятора. Коли ж молодого хлопця хотіли вже везти в лікарню, Хоффман виявив бажання поїхати з ними. За словами одного з медиків, спортсмена врятувало саме рішення актора викликати "швидку".

"Якби не Дастін Хоффман, я б уже не жив. Я вдячний йому за все, адже він мій спаситель", - сказав Сем Демстер, якого буквально витягли з того світу. Однак сам актор скромно сказав, що не вважає себе героєм, а просто не міг вчинити інакше.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дастін Хоффман на баскетболі цілувався з чоловіком

Тим часом мало не на наступний день надавати першу допомогу довелося інший голлівудській актрисі Мілі Куніс. Її працівник несподівано впав на підлогу, почав задихатися, кашляти кров'ю, після чого його вирвало. Все це відбувалося просто перед очима зірки "Чорного лебедя". Проте Міла не розгубилася, і, наказавши приятелю викликати швидку допомогу, кинулася надавати першу допомогу потерпілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Міли Куніс виїхала з Чернівців через антисемітизм

"Вона перевернула чоловіка на бік, притримувала голову, щоб той не задихнувся, підклала йому під язик перший-ліпший предмет, що потрапив під руку, щоб він не проковтнув його", - розповіли очевидці нещасного випадку. Прибулі медики похвалили Куніс, а вона, в свою чергу, запропонувала супроводжувати їх, проте ті відмовилися, повідомивши, що її допомога вже не потрібна. Повідомляється, що працівник актриси прийшов до тями.

Зараз ви читаєте новину «Дастін Хоффман і Міла Куніс врятували двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути