понеділок, 28 вересня 2015 11:05

Даша Астаф'єва пригадала, як застала хлопця з подругою у ліжку

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Даша Астаф'єва вперше дублювала фільм. Картина "Кохання без зобов'язань", яку озвучувала зірка, нагадала їй про зраду коханого, про це вона повідомила у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я хочу сказати, що ситуацію, яку я озвучувала та, що мені довелося пережити у реальному житті: дівчина, яка застукала свою подругу з хлопцем. Мені не потрібно було фантазувати я просто пригадала цю ситуацію, я просто знову точно також бігла, охала-ахала і хотіла, щоб його збила машина. Тоді це була драма, я взимку босоніж бігла через всю вулицю, плакала, страждала, адже це була така одна з найбільших зрад у мене", - говорить Даша Астаф'єва.

Співачка розповіла, як нещодавно відсвяткувала свій день народження.

"Цей день був найкласніший. Першу половину я провела з дівчатами, з якими дружу та працюю. Я отримала мільйон неймовірних привітань, мені подарували стільки подарунків, найкреативніших сюрпризів, зірку з моїм ім'ям. Я у бабусі випрошувала довгий час рибку та маленькі рибки, у яких відкриті ротики, я збираю фарфорові фігурки, і цього року бабуся мені подарувала рибку і мені до колекції так не вистачало її", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва пригадала, як застала хлопця з подругою у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути