пʼятниця, 09 грудня 2016 11:08

Чоловік Кім Кардаш'ян пофарбував волосся

Автор: Соціальні мережі
 

Чоловік Кім Кардаш'ян репер Каньє Вест після півтора тижнів, проведених в медичному центрі UCLA Medical Center після госпіталізації на грунті нервового виснаження повертається до свого звичного життя, зірка перефарбувався.

Вчора вдень репер побував в Західному Голлівуді, куди прибув, щоб одним з перших побачити виставку колекції меблів Ріка Оуенса, перш ніж у вихідні експозиція відкриється для широкої публіки. Фото Каньє тут же з'явилися в соціальних мережах. Тепер Каньє став блондином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюб Кім Кардаш'ян тріщить по швах

Інсайдери повідомляють, що Каньє продовжить амбулаторне лікування, поки повністю не відновиться після хвороби. У всякому разі його дружина Кім Кардаш'ян, наполягає, щоб він продовжував терапію навіть після виписки.

Велику підтримку музиканту надають його рідні, друзі та близькі. Незважаючи на чутки про сварки, Кім всім силами бореться за здоров'я Каньє і підтримує його. Вона хоче поставити Каньє на ноги і не залишає його ні на хвилину. Вона його любить.

Близькі друзі пари, в тому числі Джонатан Чебан, знаходять спекуляції на тему розлучення пари і зовсім сміховинними

"У них все добре. Я не хочу обговорювати їх шлюб, адже це не моя справа, але повинен сказати, що новини про розлучення - це просто маячня. Я буквально тільки що говорив з ними обома по FaceTime. Так що коли почув про ці плітки, просто розреготався".

Інше джерело висловлюється в тому ж ключі:

"Що б не трапилося, Кім завжди буде підтримувати Каньє і допоможе йому пережитий цей важкий період".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Кім Кардаш'ян пофарбував волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути