вівторок, 01 листопада 2016 21:33

Чергове хибне замінування концертного залу не завадило виступу Світлани Лободи

Чергове хибне замінування концертного залу не завадило виступу Світлани Лободи

Зо два десятки агресивно налаштованих людей влаштували пікет під будівлею обласної ради в Чернігові за годину до старту шоу співачки Світлани Лободи, повідомляє прес-служба артистки. Пошумівши під вікнами адміністрації, активісти перемістилися до драмтеатру ім. Шевченко, де о 19:00 має розпочатися концерт Світлани Лободи.

До цього моменту частина глядачів вже встигла зайняти свої місця в залі, а тих, хто тільки приїхав обливали червоною фарбою і кидали їм під ноги фальшиві купюри.

Провокатори перешкоджали проходженню людей в зал, виникли сутички, в ході яких постраждала вахтер драмтеатру, яка допомагала шанувальникам артистки пройти в зал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода відіграла кращий концерт в рамках туру "К черту любовь"

Фанати Світлани вирішили скористатися службовим входом будівлі, щоб уникнути зіткнень з учасниками стихійного пікету. Останніх така винахідливість сильно обурила і вже через кілька хвилин невідомі повідомили за номером 102 про те, що театр замінований.

Прибулі на місце рятувальники почали екстрену евакуацію глядачів і артистів. При цьому менеджмент артистки заявляє про те, що концерт обов'язково відбудеться.

Відзначимо, що причиною пікету стало невдоволення ряду "правих" організацій тим, що місцева влада не відреагувала на їхню вимогу скасувати виступ Лободи. При цьому відповідне звернення радикали направили в мерію тільки 31 жовтня, напередодні виступу артистки, яке мало відбутися 1 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Чергове хибне замінування концертного залу не завадило виступу Світлани Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути