середа, 02 березня 2016 10:06

Брітні Спірс прикрасила одразу три обкладинки V Magazine
3

Фото: V Magazine

Журнал V Magazine представив свій 100-й за рахунком номер. Героїнею його стала Брітні Спірс, яку Маріо Тестіно сфотографував не для однієї, а відразу для трьох обкладинок ювілейного випуску глянцю.

Як пояснює редакція видання, зліт співачки до слави стався приблизно в той час, коли в світі глянцю заявив про себе V Magazine.

"У вересні 1999 року, через дев'ять місяців після виходу дебютного студійного альбому Спірс (Baby One More Time) в світ моди увірвався перший номер V. 17 років по тому паралельні шляхи перетнулися і Брітні Спірс опинилася на обкладинці нашого 100-го номера. Її знімав Маріо Тестіно, який працював і над обкладинкою першого номера".

Головний редактор Стівен Ган пояснив також, що вибираючи героя обкладинки, команда журналу задала собі питання: хто із зірок, на їхню думку, символізує філософію видання і гідний захоплення?

"Відповідь була лише одна: Брітні! Вона вже увійшла в статус ікон, та й хто з нас не виріс на її піснях?"

У журнал увійде інтерв'ю Спірс, в якому 34-річна зірка розповідає про те, що зараз повністю задоволена життям: завершує роботу над новим, дев'ятим за рахунком альбомом, виховує синів і з великим успіхом дає концерти в Лас-Вегасі.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс прикрасила одразу три обкладинки V Magazine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути