вівторок, 27 грудня 2016 11:23

Брітні Спірс помилково "поховали" в Інтернеті

Брітні Спірс помилково "поховали" в Інтернеті
Reuters

Співачка Брітні Спірс ледь не стала черговою зіркою, яку помилково поховали в Інтернеті. Новину спростували представники компанії Sony Music. Рано вранці в понеділок, 26 грудня, соцмережі шокувала новина про загибель популярної виконавиці:

"Спочивай з миром @britneyspears #RIPBritney 1981-2016", - такий твіт з'явився на сторінці звукозаписної компанії, а потім за ним послідував ще один:

"Брітні Спірс загинула в результаті нещасного випадку. Подробиці повідомимо вам пізніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс закрутила роман із зіркою свого кліпу

Обидві записи були видалені, але все ж встигли викликати чимало відгуків користувачів. Коментар на цю тему також був помічений на сторінці Боба Ділана. Однак через деякий час представники музиканта повідомили про хакерську атаку на його аккаунт в Twitter.

Компанія Sony Music прокоментувала подію:

"Ми поміняли коди доступу до своєї сторінки кілька хвилин тому і хочемо сказати, що Брітні Спірс жива", - заявили представники компанії.

Днем раніше появи в Мережі злого жарту співачка опублікувала в своєму Instagram-щоденнику фотозвіт про минуле свято - Різдво вона провела разом з синами: 11-річним Шоном і 10-річним Джеймсом.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс помилково "поховали" в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути