вівторок, 25 листопада 2014 18:26

Білик розсердилася на Нікітіна за видалений пост в соцмережі

Автор: joinfo.ua
 

Співачка Ірина Білик не видаляла свій коментар у "Фейсбуці", в якому засудила Дашу Астаф'єву. Білик зауважила, що зробив це за неї її колишній продюсер Юрій Нікітін, що має доступ до її сторінки. Про це вона написала на сторінці у "Фейсбуці".

"Із здивуванням прочитала в ЗМІ про те, що після скандалу, що розпалився в пресі навколо мого висловлювання про неналежну поведінку однієї з виконавиць компанії "Мамамьюзік" я видалила свій пост на Фейсбуці. Хочу розставити всі крапки над i. Свою думку я не змінила, а мій пост видалив Юрій Нікітін, що до сьогодні мав доступ до мого аккаунта! Не добре, Юро!

Краще би стежив за моральною поведінкою своїх підопічних. Якщо ваша компанія не боїться обговорення того, що сталося на сторінках мого аккаунта, в пресі і на ТБ, вимагаю повернути пост про негідний вчинок, зауважте, української групи! Робити дешевий піар співачкам, що роздягаються, я бачу, ви навчилися... Але мушу зауважити, Україна - не країна роздягнених жінок на екранах телевізорів, а країна порядних, добрих і дбайливих сестер, подруг, дружин і матерів!!!", - написала зірка

Нагадаємо, прес-служба спростувала той факт, що співачка Даша Астаф'єва пожертвувала свій бюстгальтер на користь АТО. Однак Ірина Білик вважає, що вчинок її колеги був ганебним, про що і написала у соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Білик розсердилася на Нікітіна за видалений пост в соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути