вівторок, 17 травня 2016 18:01

Батько Козловського чекає народження онуків
5

Фото: фото надане прес-службою Віталія Козловського

Український співак Віталій Козловський познайомив свою дівчину Раміну з батьком. На цьому наполіг сам батько Віталій Сергійович, коли артист не зміг приховувати своїх стосунків з екс-учасницею телешоу "Холостяк".

"Коли я гостював у батька у Львові, з Раміною я щодня спілкувався у скайпі. Тато поцікавився, з ким я весь час на зв'язку. Невдовзі вона приїхала до мене у Львів на декілька днів. І вони нарешті познайомилися. Раміна татові сподобалася. Вже навіть дітей нам побажав" - розповідає Віталій Козловський.

У минулі вихідні співак відкривав туристичний сезон у курортному місті Яремче. Взяв із собою батька. Вони багато гуляли біля водопаду, збирали м'яту, розмовляли, жартували та згадували минулі часи.

"У Яремче ми з татом помінялися ролями. Коли я був маленьким, він постійно брав мене з собою у відрядження. Сьогодні взяв його з собою до Яремче. Він живе один у Львові, я – в Києві, мама – за кордоном. Батько належить сам собі. Тому для нього це така щаслива мить провести декілька днів зі мною" - каже Віталій.

Влітку співак планує знову приїхати з Раміною до батька. Також додому має прилетіти і його мама.

"Треба почекати. Мама живе в Римі. Як тільки вона приїде, відразу влаштую знайомство" - додав Віталій Козловський.

Читайте також: Мірзоян відкрив туристичний сезон у Карпатах з кухлем панського пива

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський зізнався, що кілька років поспіль зустрічається з дівчиною. Але не може оголосити про весілля через свою матір. Вона забороняє йому одружуватися до 35 років. Зараз йому 31.

Зараз ви читаєте новину «Батько Козловського чекає народження онуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути