субота, 18 жовтня 2014 14:06

Бандерас залишиться у Голлівуді

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Актор Антоніо Бандерас у інтерв'ю передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 спростував чутки про те, що покидає Голівуд.

"Це зовсім не так. Треба бути дурнем, щоб відмовитися від того, що маєш, я працював 24 роки на своє ім'я у Голлівуді, як я можу тепер все кинути! Але це правда, що я приділяю більше уваги зйомкам у різних проектах у Іспанії. Хочу більше знімати і продюсувати самостійно. У Іспанії більше свободи, а у Голівуді кіно, це бізнес, Європа більше зосереджена на мистецтві", - сказав зірка.

Актор нещодавно знявся у новій стрічці "Страхувальник" з колишньою дружиною Мелані Гріффіт, за словами зірки стосунки не впливають на роботу.

"Я можу повністю абстрагуватися від цього, я завжди розділяю професійне і особисте", - говорить Антоніо Бандерас.

У інтерв'ю актор звернувся до українців і висловив надію, що зможе приїхати до України.

"Салют надії українці. Я знаю у вас дуже складні часи, але сподіваюсь ми хоча б трішки зможемо забезпечити вам гарний настрій нашими фільмами, мистецтвом і всім, що ми тут робимо. Сподіваюсь скоро відвідаю вашу чудову країну, що означає, що ви зможете знайти рішення ваших проблем. Обіймаю вас і великий-великий привіт від Антоніо Бандераса", - сказав зірка.

Зараз ви читаєте новину «Бандерас залишиться у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути