четвер, 19 січня 2017 13:10

Ассія Ахат назвала ім'я 100-мільйонного пасажира аеропорту "Бориспіль"
6

Українська скрипалька, співачка Ассія Ахат привітала 100-мільйонного пасажира аеропорту "Бориспіль", якого спеціальна програма визначили за 24 роки роботи. Ювілейним пасажиром стала одеситка Олена Бойко, дівчина разом з другом відлітала на відпочинок в Дубай, і ця новина стала для неї повною несподіванкою.

"Ще за день до цієї події я питала у організаторів ім'я щасливчика, але ніхто не знав, тому все дійсно було чесно. Я бажаю вам по життю бути щасливими і успішними. Миру нам всім в небі і на землі ", - сказала у своєму вступному слові Ассія Ахат.

Привітав щасливицю і керівник аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне, який наголосив на важливості такої події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік став продюсером нової пісні Ассії Ахат в стилі диско

"100-мільйонний показник є результатом 24-річної роботи Міжнародного аеропорту" Бориспіль "в статусі державного міжнародного аеропорту незалежної України. Це досягнення є вагомим доповненням наших сучасних рекордів і підкреслює важливе місце, яке держпідприємство займає в житті цілої держави ", - зазначив Євген Дихне.

Після цього на 3-му поверсі терміналу D розпочалося справжнє шоу, свідками якого стали пасажири та гості аеропорту. Ексклюзивний подарунок усім присутнім зробив TSAR, влаштувавши прямо в терміналі музичний перформанс. Ілюзіоніст Роман Бондарчук продемонстрував ефектний номер "Літаючий стіл". Було багато квітів, подарунків і шампанського. Наостанок організатори заходу побажали всім удачі і домовилися влаштовувати один одному кожен день більше приводів для радості.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат назвала ім'я 100-мільйонного пасажира аеропорту "Бориспіль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути