середа, 25 травня 2016 10:46

Анна Сєдокова засвітила глибоке декольте у коротенькій сукні

 

Співачка Анна Сєдокова поділилась з прихильниками спокусливим фото, на якому хизується пишним бюстом у сукні з глибоким декольте. Зірка написала, що має гарні новини, але які саме не уточнила.

"Доброго ранку ☀️ Вночі мені прийшло смс, яке змусило встати сьогодні о 6 ранку і я посміхаюся як малятко (На фото цього не видно, щоб образ був серейознішим 😂) Чудеса відбуваються, повірте мені! І якщо ви # Його ще не зустріли, то це означає, що у вас # Все ще попереду. Я знаю так всі говорять, але щастя точно # Є. Вас будуть цінувати і любити так, як ви цього заслуговуєте. Просто відкрийте своє серце і сміливо # тілкивперед ❤️", - підписала знімок Сєдокова.

Нагадаємо, Анна Сєдокова заощаджує на житлі у США.

"Життя навчило мене важливим речам, що для щастя багато не треба, тому з будинку великого, який я винаймала і платила великі гроші я переїхала у квартиру, яку знімаю зараз. Плачу оренду стільки скільки у Києві коштуватиме квартира, я дуже щаслива і розумію, що щасливіша, ніж була у великому будинку і літала на чартері, - говорить співачка і додає, - я заощаджую тому що сама заробляю, коплю, сплачую витрати дітей".

Зірка розповіла, скільки коштує її життя у Америці.

"Квартиру гарну можна винайняти за 3.500 тисячі доларів, це хорошу з басейном, у гарному районі. Школа 1000 доларів, садочок для молодшої теж саме, додаткові заняття, гімнастики та інше, я не намагалася складати", - говорить співачка.

 
Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова засвітила глибоке декольте у коротенькій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути