субота, 13 грудня 2014 18:27

Анна Сєдокова заощаджує на житлі у Aмериці

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Анна Сєдокова заощаджує на житлі у США, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Життя навчило мене важливим речам, що для щастя багато не треба, тому з будинку великого, який я винаймала і платила великі гроші я переїхала у квартиру, яку знімаю зараз. Плачу оренду стільки скільки у Києві коштуватиме квартира, я дуже щаслива і розумію, що щасливіша, ніж була у великому будинку і літала на чартері, - говорить співачка і додає, - я заощаджую тому що сама заробляю, коплю, сплачую витрати дітей".

Зірка розповіла, скільки коштує її життя у Америці.

"Квартиру гарну можна винайняти за 3.500 тисячі доларів, це хорошу з басейном, у гарному районі. Школа 1000 доларів, садочок для молодшої теж саме, додаткові заняття, гімнастики та інше, я не намагалася складати", - говорить співачка.

Сєдокова наголошує, що у стосунках обирає кохання, а не розрахунок.

"Є два шляхи у жінки - бути з чоловіком, який дає гроші і залишає тебе на певному рівні розвитку, але можна бути з чоловіком, який не так багато тобі може дати фінансово, але з ним ти стаєш мудрішою, розумнішою, твій бізнес росте, можливо, іноді у тебе опускаються руки. Ти дивишся на фотографію, якоїсь жінки гламурної, з сумкою, або якусь передачу, де вона, дівчина каже: "мені коханий подарував авто, не знаю чи кохаю його" , тоді думаю: дідько, я ж така популярна і відома, чому я, як конячка працюю-працюю, але потім повертаюсь і дивлюсь, що сплю з ким хочу, люблю кого хочу, обіймаю кого хочу і розумію, що я незалежна у своїх рішеннях, для мене це набагато важливіше, ніж спати з ким не хочу, чи обнімати кого не хочу - це мій вибір.

Співачка не дивлячись на кохання не поспішає.

"Я обпікалася у своєму житті і знаю, що в не весіллі щастя. Ми досі у стадії вибудовування стосунків. ми дійсно, як Сергій каже, з різних світів і кожний розуміє це, тим не менш ми будуємо ці стосунки", - сказала Анна Сєдокова.

Зірка зазначила, що її наречений не любить публічності.

"Людина має пройти випробування у житті і нашим стосункам варто пройти випробування дистанцією, фінансовими питаннями. Сергій взагалі не публічна людина. Йому важко прийняти мене, якою я є і бути танцівником Ані Сєдокової, але я намагаюся розгладжувати ці кути".

Співачка відповіла на порівняння її зі Світланою Лободою, яка теж була у відносинах зі своїм танцівником, про розставання з яким стало нещодавно відомо.

"А серцю не накажеш, розлучаються всі - співачки із танцівниками, співачки і співаками, бізнесмени з бізнесменами, мені здається розстаються апріорі всі", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова заощаджує на житлі у Aмериці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути