неділя, 29 листопада 2015 11:15

Анна Сєдокова спростувала чутки про вагітність

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Анна Сєдокова спростувала чутки про те, що вагітна від свого нареченого, та про те що мала стосунки зі співаком Рожденом Анусі, на ці запитання у Світському житті на телеканалі 1+1 відповіла "ні".

Співачка розповіла, що помирилася з колишнім хлопцем, танцівником Сергієм Гуманом. Ще влітку були чутки, що Анна присвятила пісню "Пока милий" цьому колишньому.

"Це дурний збіг обставин. Я уявляю, як йому складно було, коли до нього всі підходили і питали, "що ти такого наробив, що тобі таке присвятили?", це був кошмар, - каже Анна, - я не хочу зараз говорити про своє особисте життя, тому що в ньому відбуваються такі зміни, перепади: мені треба самій у всьому розібратися, а потім розповідати всій країні, але можу сказати, що та пісня не про нього. Я в житті наробила багато помилок і мені здається, що все треба спробувати виправити, якщо є шанс виправити, і якщо ти любиш і для тебе це важливо. Кожна ситуація робить тебе сильнішою і я пішла з якихось причин і напевно хтось комусь чогось не додав, кохання, уваги, розуміння, а може ще чогось. А можливо люди розстаються для того, щоб стати мудрішою, багатшою".

Нагадаємо, Сергій Гуман і Анна Сєдокова розбіглася після тривалих стосунків у літку цього року.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова спростувала чутки про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути