пʼятниця, 01 липня 2016 14:53

Аніта Луценко розсекретила рідкісне ім'я новонародженої доньки

Український фітнес-тренер Аніта Луценко нарешті зізналася, як назвала свою доньку. Нарекли її Мією. Про це тренер розповіла на власній сторінці в Інстаграм.

"Нарешті офіційно записали наше щастя. Ім'я придумали ще коли побачили дві смужки. Мія, - зробила допис під фотознімком, де позує ще вагітною. - 30 років тому моїй мамі довелося місяць ходити і вмовляти записати мене дивним ім'ям Аніта. Говорили, що такого імені не існує. Спасибі мама, що вдалось. Хоча до 8 років мріяла, щоб мене звали Оленою. Сьогодні все простіше! Мія так Мія. 10 хвилин і людина з папірцем".

Автор: Інстаграм
 

Пост вподобали миттєво. За день набрав більше 14 тисяч "лайків". Шанувальники зауважили, це рідкісне красиве ім'я почали частіше обирати для немовлят.

"В Ізраїлі це ім'я дуже популярне - Мія! Ніжне і жіночне" - пишуть користувачі мережі.

Тиждень тому Аніта Луценко вже відпочивала в Одесі.

Автор: Інстаграм
 

"Наші 7 ранку в дуже приємному готелі. Кайфуемо і дивимось на пірнаючих дельфінів. Поки маля не назвали, не отримали закордонний паспорт, відпочиваємо під Одессою. Не можемо ми без подорожей" - зізналася Аніта.

Читайте також: Під час пологів Аніта Луценко погодилася на кесарів розтин

Нагадаємо, 32-річна фітнес-тренер Аніта Луценко 7 червня народила доньку у приватній клініці Києва. Вага дівчинки — 3,530 кг, зріст — 54 см. Ім'я батька жінка не називає. Фітнес-тренер приховувала вагітність до 5-го місяця вагітності. За два тижні до офіційної заяви Аніта повідомила, що йде з проекту "Зважені та щасливі".

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко розсекретила рідкісне ім'я новонародженої доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути