вівторок, 18 жовтня 2016 15:28

Анджеліна Джолі виглядає щасливою після розлучення з Бредом Піттом

Анджеліна Джолі виглядає щасливою після розлучення з Бредом Піттом

Анджеліну Джолі вперше помітили після новин про розлучення. Нагадаємо, що 41-річна актриса разом з дітьми переселилася в закрите місто Хідден-Хіллс в окрузі Лос-Анджелес. Джолі помітили на території орендованого особняка разом зі старшим братом Джеймсом Хейвені і п'ятьма дітьми - 10-річною Шайло, 11-річної Захарою, 12-річним Пексом і 8-річними близнюками Ноксом і Вів'єн, а ось 15-річного Меддокса поруч помічено не було.

Джолі була одягнена в довгий халат бежевого кольору, актриса босоніж піднімалася сходами, а діти шли за нею. Джерело також відзначило, що раніше в цей же день Джеймс проводив час з дітьми сестри на пляжі, після чого вони повернулися в будинок. За сім'єю скрізь ходять кілька охоронців, крім того, за дітьми наглядають няні. Анджеліна Джолі серйозно стурбована безпекою дітей, цей факт вчора в інтерв'ю підтвердив колишній охоронець сім'ї Джолі-Пітт.

Джерела уточнили, що актриса виглядала "щасливою і розслабленою", коли босоніж ходила по території. Її діти невимушено грали на пляжі і теж не здавалися засмученими.

"Діти бігали і здавалися дуже щасливими, з ними все в порядку. Захара купалася, а решта грали на пляжі", - продовжує джерело.

52-річного Бреда Пітта після новин про розлучення журналісти ще не бачили, проте відомо, що акторові дозволили побути з дітьми на початку жовтня. Пізніше стало відомо, що Джолі отримала тимчасову опіку над синами і дочками. Крім того, обидва батьки висловили готовність взяти участь в індивідуальних консультаціях, а Бред Пітт погодився зробити тест на наркотики і алкоголь, хоча закон не зобов'язував його здавати аналіз.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі виглядає щасливою після розлучення з Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути