пʼятниця, 03 лютого 2017 14:56

Анджеліна Джолі представила трейлер свого нового фільму
8

Анджеліна Джолі повністю поглинута виробництвом фільму "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father).

Зйомки стрічки почалися ще пару років тому, але тільки сьогодні в мережі з'явився перший трейлер картини: у відео увійшли кадри з фільму, а також інтерв'ю з командою проекту. У ролику про роботу над картиною розповідають актори, сценарист, продюсери і, звичайно, режисер і головний ідеолог Анджеліна Джолі.

Фільм заснований на автобіографії камбоджійської письменниці і правозахисниці Лунг Анг і розповідає про жорстокі події, що сталися під час правління партії Червоних кхмерів у 1970-ті. Тоді в результаті "чистки" загинули більше двох мільйонів чоловік із загальної чисельності населення в сім мільйонів, в тому числі батько, мати і сестри Лунг Анг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі знову збирається всиновити дитину

"Особиста історія Лунг - серце цього проекту. Це історія війни очима дитини, а також історія всієї країни в цілому", - пояснює Джолі.

Анджеліні важливо було зберегти автентичність, тому у фільмі знімалися тільки камбоджійські актори - безпосередні свідки кривавого режиму і діти тих, кому тоді вдалося вижити.

З Камбоджею зірку пов'язує багато. Актриса закохалася в країну після того, як 2000 року знімалася тут у фільмі "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" (Lara Croft: Tomb Raider). Незабаром після цього Анджеліна почала займатися благодійною діяльністю в країні, а в 2002 році усиновила хлопчика з Камбоджі - свою першу дитину Меддокса. Він брав активну участь в роботі над проектом і допомагав матері на майданчику.

Прем'єра фільму відбудеться 18 лютого в Камбоджі, а трохи пізніше стрічка вийде на каналі Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі представила трейлер свого нового фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути