вівторок, 03 січня 2012 10:15

Анджеліна Джолі подарувала Пітту водоспад на Різдво

Анджеліна Джолі подарувала Пітту водоспад на Різдво

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі подарувала своєму цивільному чоловікові, акторові Бреду Пітту на Різдво і 48-й день народження, який він відзначив у грудні, водоспад у Каліфорнії разом з прилеглою до нього ділянкою землі.

Як повідомила газета The New York Post, Джолі вирішила зробити Пітту, з яким вони виховують шістьох дітей, такий подарунок, знаючи про його любов до архітектури.

2006 року пара відвідала знаменитий "Будинок над водоспадом" у штаті Пенсільванія, побудований в 1935 році американським архітектором Френком Ллойдом Райтом на замовлення мільйонера Едгара Кауфмана, передає NEWSru.com з посиланням на ИТАР-ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі подарувала Бреду Пітту матюкливого папугу

Пам'ятка являє собою композицію з бетонних терас, розташованих на сталевих опорах прямо над річкою. Частина кручі, на якій стоїть будинок, опинилася всередині будівлі та використовувалась Райтом як деталь оформлення інтер'єру.

"Бреду завжди подобався "Будинок над водоспадом", і його перший приїзд туди був незабутнім. Анджеліна хотіла подарувати йому щось зовсім особливе. Оскільки вона знала про його захоплення архітектурою, вона подумала, що ця ділянка - саме те, що потрібно", - цитує газета слова неназваного джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі спить в наметах із вошами

За даними видання, актор планує побудувати на цій ділянці будинок, розробивши його дизайн самостійно.

"Бред мріяв про будинок, в якому були б чутні звуки водоспаду. Він завжди хотів побудувати будинок за власним проектом", - відзначає газета.

Пітт давно виявляє інтерес до архітектури. Так, в 2007 році він став одним з ініціаторів проекту "Зроби правильно", в рамках якого було побудовано більше сотні житлових будинків у зруйнованому ураганом "Катріна" Новому Орлеані. Він також став дизайнером "екологічного" готелю в Дубаях.

"Зйомки в кіно - моя робота, архітектура - моя пристрасть", - зізнався актор.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі подарувала Пітту водоспад на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути