середа, 10 лютого 2016 12:28

Анджеліна Джолі і Бред Пітт рятують шлюб однаковими татуюваннями

Анджеліна Джолі і Бред Пітт рятують шлюб однаковими татуюваннями
Reuters

Нещодавно пресі стало відомо про нові татуювання, які тепер красуються на тілі Анджеліни Джолі. Як вдалося з'ясувати журналістам, актриса "набила" три малюнки в кожному з яких прихований таємний сенс. Три нових натільних малюнка тепер красуються на тілі знаменитості і, відповідно до буддійських вірувань, символізують собою мир, любов і процвітання. Інформатори ж наполягають, що Джолі не єдина з її сімейства, хто носить на собі ці символи.

За повідомленнями інсайдера, чоловік Анджеліни, Бред Пітт, підтримав дружину і зробив такі ж татуювання, правда, на відміну від коханої, розмістив їх не на спині, а під грудьми. Інформатор запевняє, що таким чином Пітт не тільки висловив дружині підтримку і повагу, але і застеріг їх шлюб від руйнування. два однакових зображення з таємним змістом - тайські буддистські символи, призначені для захисту від негативних впливів і для збереження здоров'я. До слова, татуювання не просто ідентичні і виконані одним майстром. Подружжя попросили, щоб татуювання їм зробили одним і тим ж чорнилом.

"Анджеліна - дуже духовна людина. Вона вважає, що символи не просто прикрашають її тіло, але і мають на неї надзвичайно сильну дію", - сказав близький до актриси джерело.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі і Бред Пітт рятують шлюб однаковими татуюваннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути