четвер, 01 грудня 2011 12:19

Андрій Данилко побився із зіркою шансону

Андрій Данилко побився із зіркою шансону

Популярний артист Андрій Данилко, більш відомий як вічно позитивна провідниця Вєрка Сердючка, побився з виконавцем шансону Сергієм Сухачова.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки повинен був виступити серед інших представників шоу-бізнесу - таких як "Хор Турецького" і Софія Ротару - на дні народження у одного чиновника в Києві. Там же він зустрів і шансоньє Сергія Сухачова. В очікуванні свого виходу Андрій Данилко пожартував, побачивши свого українського колегу, сказавши щось на кшталт "Мамо, подивися, який хлопчик".

Проте "хлопчик" Сергій Сухачев був явно не в грайливому настрої і миттєво відповів досить грубо: "Хлопчики - це в твоїх притонах". Данилко на це щось сказав, але до бійки не дійшло, і артисти розійшлися, здавалося б, з миром. Але незабаром Андрій, який, як подейкують, був нетверезий і вдягнув знамениту шапку із зіркою прямо поверх бейсболки, з'явився в залі і там знайшов Сухачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Данилко задумався про створення сім'ї

Слово за слово - і ось чоловіки вже запропонували один одному "вийти поговорити". Однак бійка відбулася прямо там, і через кілька секунд шапка з зіркою валялася на підлозі, а сам Андрій Данилко примудрився поранитися осколком свого головного убору. Розбороняти артистів побігли гості, а конфлікт остаточно припинив сам іменинник, який напевно запам'ятає цей свій день народження.

Між тим, сам Андрій Данилко воліє утримуватися від коментарів з приводу цієї події.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко побився із зіркою шансону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути