субота, 31 січня 2015 17:49

Андре Тан розповів, які поради дає дівчатам на вулиці

Автор: telegraf.com.ua
 

Дизайнер Андре Тан розповів, що нерідко дівчата звертаються до нього за порадами прямо на вулиці, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Дівчата та жінки підходять і як у стоматолога питають: "а що мені треба поміняти у власній зовнішності?" Я дивуюсь і кажу: "нічого, ви і так гарні. Не треба нічого міняти, але бувають і виключення, коли дівчата одягають все краще одразу: сукню-халат на запах, леопардового кольору, нігті нафарбовані у різні кольори лаком, плюс якесь каміння, макіяж "ламбада" як я його називаю і ще сережки довгі золоті, і я думаю: це повний тумач, тоді я кажу, що якщо ви хочете, щоб на вас хоча б хтось звернув увагу та ви вийшли заміж, зніміть це негайно!", - говорить відомий дизайнер.

Андре Тан не зациклений на власній зовнішності і не користується звичайними методами для підтримання свого зовнішнього вигляду.

"Зі свого правильного, що я роблю, тільки те, що підіймаюсь о 5 годині щоранку і йду до спортивної зали о 7, та медитую годину на день, а насправді на моїй туалетній поличці крім зубної щітки та пасти і великої кількості туалетної води нічого немає", - говорить Андре Тан.

Андре Тан взяв участь у шоу, що стартує на одному з відомих каналів і метою якого є повернути красу жінкам, про це він докладніше розповів у інтерв'ю.

"Коли ми почали знімати це шоу я просто приходив у квартиру, закривав двері і мовчав. Ці всі проблеми, які є у людей, я зрозумів, що ми всі у шоколаді, коли у жінки немає обличчя, а для жінки це найголовніше, коли у жінки немає особистого життя, а для неї це найголовніше - це не могло не ранити моє серце", - сказав Андре Тан.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан розповів, які поради дає дівчатам на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути