субота, 16 липня 2016 17:41

Андре Тан розповів, як створював форму для олімпійської збірної України

Андре Тан розповів, як створював форму для олімпійської збірної України

Дизайнер Андре Тан створив форму для олімпійської збірної України, які поради давали спортсмени, і чому раніше були незадоволені формою розповів у передачі "Світське життя на телеканалі 1+1.

"Це пов'язано з тим, що раніше українську олімпійську збірну одягала Росія, я вважаю, що зараз це все зміниться", - говорить Андре Тан.

Дизайнер розповів, що йому радили спортсмени під час створення одягу.

"Більш важливо, я прислухався, як вони мають почуватися, тому, що як вони мають виглядати, то за це відповідаю я. Щодо зручності в одязі, вони мені багато давали рекомендацій, як підняти ногу, ми вносили зміни у лекала брюк, лосин, легінсів. Для мене важливо було, щоб вона була дуже яскрава, тому що Ріо яскрава країна і треба було, щоб, коли виходить на парад олімпійська збірна, їх було видно за 3 кілометри, - говорить Андре Тан. - вимогливішими за всіх виявились дівчата, тому що на минулій олімпіаді в Лондоні вони дуже сильно змерзли, тому вони вимагали у мене до суконь пошити якісь жакети, пальто. Я кажу: "ви їдете в літо!" А вони кажуть: "там зима зараз, холодно утепли нас, Андре". Тому був вибір або тканину з начем зробити чи щось таке, я запропонував їм жакети білі, рукав три чверті, тому якось не змерзнуть".

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан розповів, як створював форму для олімпійської збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути