субота, 26 березня 2016 11:48

Андре Тан одягне Віталія Козловського для сольного концерту

Автор: glamurchik.tochka.net
 

Дизайнер Андре Тан одягне співака Віталія Козловського для сольного концерту, про це співак сам розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Зараз готуюсь до сольного концерту і будемо продумувати нові луки. Будемо шити костюми", - говорить співак про співрацю з дизайнером.

До речі, саме Андре Тан пошив Козловському сукню для карнавалу "Світського життя". Травесті спільнота оцінила такий номер.

"Я отримував і від них увагу і до того, як вийшов в ролі Кончіти Вурст, але, коли я приміряв образ травесті, всі оживились", - каже Козловський.

Нагадаємо, Андре Тан посприяв тому, що співак Віталій Козловський на декілька хвилин перевтілився у Кончіту Вурст.

"Важко, підготовка до цього номера тривала близько 2,5 годин і треба висидіти доки тобі намажуть очі, приклеять вії, застібнуть корсет", - говорить співак.

Для номеру Козловському навіть приклеїли штучні нігті.

"Ти у всьому одягнутий, на цих підборах, перуці стоїш на сцені, і десь починаєш відчувати себе Кончітою Вурст. Починаєш робити змахи руками. Мені наклеїли нігті, фактично супер клеєм, ледь ми відідрали їх - вони допомагають рукам виглядати більш довгими", - говорить Віталій Козловський.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан одягне Віталія Козловського для сольного концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути