субота, 02 травня 2015 16:07

Анатолій Анатоліч планує пробігти Нью-Йоркський марафон

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Телеведучий Анатолій Анатоліч нещодавно пробіг півмарафон у Києві і наблизився до своєї мрії - справжнього марафону, бігу на 42 кілометри у Америці, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"В планах Нью-Йоркській марафон - 2017 рік. Я не хизуюсь, слідую гаслу - зміг я, можеш і ти. Я показую, що якщо я можу при всіх графіках і дітях, я знаходжу час для бігу, значить будь хто зможе - спробуй і ти. Головне почати, просто вирішіть, візьміть і побіжіть. Не треба за 10 тисяч гривень, хтось скаже: не має грошей на кросівки - не треба дорогі кросівки або немає грошей на абонемент, не треба, вийде на вулицю, біжіть на мікрорайоні, просто бери і роби, у всьому так: на роботі, на телебаченні", - говорить телеведучий.

Біг вже змінив життя зірки, завдяки спорту Анатолій Анатоліч втратив зайву вагу.

"Почалося з зайвої ваги, вийшов на вулицю - треба щось міняти, три роки тому і побіг 16, 17 лютого, змінив своє життя, мінус 25 кілограмів, нові друзі, нові мрії, захоплення. Нью-Йоркський марафон, хобі, яке дозволяє приїхати до будь-якого мені міста і побігти - де не приїду, кругом бігаю: в Прагу приїхав - бігаю, у Нью-Йорку теж, в Одесі, Львові", - говорить Анатолій Анатоліч.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Анатоліч планує пробігти Нью-Йоркський марафон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути