четвер, 10 березня 2011 12:18

Анастасії Волочковій набридли фотографії у кривих позах

 

9 березня до Києва приїхала російська балерина Анастасія Волочкова. Вона відвідала прем'єру фільму американського режисера Даррена Аранофські "Чорний лебідь", а сьогодні поїде до Києво-Печерської лаври.

"В Києві мені дихається вільніше. Стрічку "Чорний лебідь" вже бачила. Та від пропозиції приїхати до Києва не могла відмовитися. Мені тут вільніше дихається. Завтра обов'язково поїду до Києво-Печерської Лаври, попрошу у Бога благословення", - сказала Анастасія Волочкова під час прес-конференції.

На зустріч з журналістами балерина запізнилася на 15 хв. Потім пояснила, що дорогою з аеропорту заїхала у магазин і купила собі нові чоботи. Їх вона продемонструвала, піднявши праву ногу до голови.

"Як побачила ці класні чоботи, не могла стриматися. Одразу їх купила", - сказала вона.

Волочкова також розповіла, для чого виклала свою еротичну фотосесію в інтернеті.

"Своєю фотосесією зробила виклик папараці, які постійно за мною полюють. Вони намагаються мене підкараулити у кущах, коли я виходжу з моря чи океану, під час переодягання на модних показах. На всіх цих фотографіях я оголена та у кривих позах. Мені це набридло. Якщо вони хочуть подивитися на оголених жінок, то нехай купують собі еротичні журнали, а мене залишать у спокої", - пояснила балерина.

Волочкова вважає, що її еротичні фотографії не впливатимуть негативно на підростаюче покоління.

"Ці знімки – швидкоплинний сюжет у моєму житті. Крім того, що викладаю такі фотографії, ще вмію танцювати, веду свій благодійний фонд "Анастасія Волочкова – дітям Росії". Квитки на концерти за участю талановитих дітей ніколи не продаю, а роздаю їх безкоштовно. Приходять діти, які б ніколи у житті не потрапили у театр. Після цього їхня життєва позиція змінюється", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Волочковій набридли фотографії у кривих позах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути