субота, 30 серпня 2014 10:10

Анастасія Приходько спростувала чутки про свої концерти в Росії

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Настя Приходько запевняє, що не давала концертів у Росії,про які почали писати у пресі, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я можу чесно сказати, що концертів у Росії не даю, я відмовляюсь від всіх пропозицій, які надходять звідси адже вважаю найвищою зрадою співати перед окупантами. Почалося все з їхньої подачі, після того як я поїхала підтримати наших, нацгвардію, військових - тоді почали виходити образливі статті. Дійсно, вони дуже образливі, - розповідає Анастасія Приходько.

Прокоментувала співачка і слова співака Йосипа Кобзона на її адресу.

"По-перше, мені не подобається брехня від Йосипа Давидовича Кобзона, що він стверджував, ніби мене бачив на фестивалі у Юрмалі "Нова хвиля", що я матюкалася як вулична дівка, і що я проститутка, що мені хтось платить, щоб я так казала про Росію і на вулиці платять і тут платять. Я вважаю, що людині 77 років, по-перше я не питала його думку, мені вона не цікава. По моєму у Росії зайнятися нічим як обговорювати Анастасію Приходько, я напевно залишусь їхнім головним болем і який напевно залишиться на все життя, адже вони ніяк не можуть пробачити, що я представляла Росію на Євробаченні українською мовою, я "фабрику" і Євробачення я виграла, і не винувата", - говорить зірка.

Анастасія Приходько останнім часом виступає перед українськими військовими і навіть їздила у Слов'янськ.

"Дуже вразив мене Слов'янськ, коли бачиш ці будинки, які обстріляли, там все розбито в залі, в якому ми виступили була велика діра, прямо на сидіння з даху все впало, але, не дивлячись на це ми дали концерт, співали. Вони дуже раділи цьому, до мене підійшов комбат побажав удачі", - говорить зірка.

Чоловік Анастасії Приходько їздить разом з нею на концерти.

"Він їздить зі мною, він мене тримає за руку, інколи він мене обіймає і перед тим як я виходжу на сцену до солдатів я дуже хвилюють, я не знаю як себе поводити адже я ніколи не співала перед такою аудиторією тим більше в такий час і він мені радить якісь слова говорити, що б хотіли почути чоловіки. Я завжди виходжу після концерту і кажу: чи все добре було? Чи я не переплутала щось, адже я можу щось сказати на емоціях", - говорить Анастасія Приходько.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько спростувала чутки про свої концерти в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути