субота, 05 березня 2016 17:28

Анастасія Приходько присвятила пісню Савченко

Українська співачка Анастасія Приходько написала зворушливу пісню "Вільна", яку присвятила Надії Савченко. Про це на власній сторінці у Фейсбук написала артистка під світлинами льотчиці.

Автор: фото: фейсбук
 

"Ніколи в житті не присвячувала нікому своїх пісень. Співала душею для кожного з вас. Але зараз серце прагне, в свій спосіб, підтримати нашу Надію. Яке символічне ім`я! В ньому для мене все - і сила, і гордість, і незламність, і перемога! Я пишаюся тобою Українка, я пишаюся тобою Воїн, я пишаюся тобою Жінко! Моя пісня -"Вільна!" - це присвята тобі, Надіє! Ти вже вільна духом і вірою, але я сподіваюсь, що скоро ти будеш вдома і ми разом заспіваємо "Вільна" - написала Анастасія Приходько.

Шанувальники підмітили, співачка дуже схожа з Надією Савченко сильним характером.

"Справді, Настя, як і Надія така ж відкрита, безкомпромісна, і відважна. Найцінніше для людини – воля. Надіємося, що наша Надія буде на свободі. У неї дуже велика сила духу, що обламають об неї вони свої зуби і нічого в них не вийде. Не на ту попали" – пишуть користувачі мережі.

Водночас Анастасію Приходько закликали завдяки своїм зв'язкам у музичних колах піднімати серед артистів потужну хвилю підтримки для Надії Савченко.

"Настя відома шанована українська співачка. Важливо, щоб якомога більше наших артистів публічно висловили таку ж підтримку для Наді" - говорить Олександр Леоненко.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько присвятила пісню Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути