четвер, 15 грудня 2016 15:00

Алан Бадоєв в новому кліпі зняв сповідь своєї музи
10

Фото: Secret Service EA

Відеопортрет, який режисер Алан Бадоєв зняв для своєї музи, співачки Тетяни Решетняк, став третьою музичну історію в їхній співпраці.

"У цій роботі ми зберегли вірність мінімалізму, який ідеально підходить такому самодостатньому артисту, як Таня, і пішли трохи далі ... Я вирішив винести на натурні зйомки біле полотно, як чисту сторінку нового. Таким чином ми відкидаємо портрет Артиста від усього, що навколо, концентруючись виключно на її емоціях. Такий хід перетворив ландшафти природи в ілюстрацію внутрішнього стану дівчини", - прокоментував режисер.

Традиційно в кожній новій відеороботі з ЕР "TAYANNA. Портрети" Бадоєв розкриває свою музу для глядача заново.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв зняв чуттєвий кліп для своєї музи

"Я ніколи не знаю, чого очікувати від Алана! Всього кілька елементів перетворюють звичайне зображення в драматичний образ. Це заряджає мене і по-особливому наповнює на знімальному майданчику. У нас вийшов тонкий портрет закоханої дівчини, відкритої, як білий аркуш, з тривогами і очікуваннями, як насправді", - ділиться враженнями від роботи Тетяна Решетняк.

Попередня спільна відеоробота артистки і режисера на пісню "Осінь" всього за кілька днів зібрала мільйон переглядів в Youtube.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв в новому кліпі зняв сповідь своєї музи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути