середа, 16 листопада 2016 14:04

Алан Бадоєв зняв чуттєвий кліп для своєї музи
4

Фото: Прес-служба

На Youtube-каналі співачки Тетяни Решетняк відбулася прем'єра кліпу на пісню "Осінь" - другого синглу з майбутнього EP артистки.

Режисером і продюсером роботи виступив Алан Бадоєв, який об'єднав усі історії своєї музи в портрети.

"Коли ми почали співпрацю з Танею, я попросив її не говорити, а писати пісні, в яких би вона розповідала про себе."Осень" - це пісня-монолог, коли говориш з тим, кому не можеш додзвонитися вночі, через вітер, повітря, через музику", - говорить Алан Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв презентував відео-притчу про кохання на пісню Рождена Анусі

Сингл "Осень" відкриває EP "TAYANNA. Портрети". Саме з цієї композиції почнеться знайомство слухача з новим матеріалом співачки.

"Осінь - це не час року, цей стан мудрості, синергія. Створюючи кліп, я навмисне сконцентрував акценти на артиста. У Тані важливі не монтажні склейки і режисерські спецефекти - це Артист, за яким можна спостерігати нескінченно. У ній немає поз і гламуру, епатажу і дрібного дна. Вона на сцені, щоб співати і лікувати своєю музикою. Для мене це новий тип краси Артиста - натуральна зовні, чесна всередині ", - прокоментував Алан Бадоєв.

Саундпродюсером треку виступив Макс Барських, який вперше створював звук не своїх пісень.

"Зазвичай я не працюю з чужим матеріалом, але пісня Тані зачепила мене з перших слів. У моєму житті теж траплялася осінь. Я закоханий в голос Тані, вважаю його унікальним".

"Я сказала в цій пісні то, про що мовчала вголос. І мені стало легше. А мізансцена в осінньому лісі стала для мене сценою в храмі, коли можна віддати всю енергію, що була всередині і стати чистим", - зазначила Тетяна Решетняк.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв зняв чуттєвий кліп для своєї музи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути