понеділок, 20 червня 2016 15:09

Алан Бадоєв став запрошеним автором журналу L'Officiel Hommes

Алан Бадоєв став запрошеним автором журналу L'Officiel Hommes
Прес-служба

Режисер і продюсер Алан Бадоєв взяв участь у спецпроекті чоловічого журналу L'Officiel Hommes.

Спеціально для нового номера L'Officiel Hommes Алан Бадоєв погодився написати есе, в якому розмірковує над одвічною темою людства "бути і здаватися"

"Міркувати, описувати історії і візуалізувати думку - це частина режисерської життя. Я часто записую свої думки на папері, тому з радістю поділився ними з читачами журналу", - зазначив Алан Бадоєв.

"Хто ти? - Саме це питання я все частіше задаю собі, починаючи день. Хто ти? - Я безмовно питаю людину, з якою тільки починаю знайомство. Я намагаюся відповісти на це питання, розглядаючи деталі, манеру поводитися і заповнювати простір. Зробити це стає складніше і майже неможливо для тих, хто не знає простого закону життя, який повідав мені мій батько", - так починається есе відомого режисера.

У своєму тексті Бадоєв акцентує увагу, що в епоху розвитку інтернет-технологій тема "Бути і здаватися" особливо актуальна: "соціальні мережі повернули людей до фресок і наскальних письменам. Ми ведемо літопис свого життя із захватом і дуже відповідально. Кожен день ми повідомляємо світ , що живі, що в настрої і знаходимося на вістрі тренду ". Разом з тим режисер вважає, що саме сьогодні "суть цих дієслів заплутана і розмита".

"Тому що не буває такого, що ти живеш, а той, хто поруч, імітує життя. Неможливо пити з джерела там, де немає гір. Не вдастся літати там, де немає повітря. Якщо немає океану, значить і дайвінг неможливий", - одна з найбільш вичерпних цитат в есе Алана Бадоєва для журналу L'Officiel Hommes.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв став запрошеним автором журналу L'Officiel Hommes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути