четвер, 12 липня 2012 11:04

Актриса Марина Александрова народила первістка

Актриса Марина Александрова народила первістка
Новину про своє материнство актриса ретельно приховує Фото: РИА Новости

Актриса Марина Александрова вперше стала мамою. Зірка театру і кіно народила сина.

Батьком дитини, як пишуть, став головний режисер Першого каналу Андрій Болтенко. Первісток пари з'явився на світ у перших числах липня. Новину про своє материнство актриса ретельно приховує.

"І мама, і малюк почуваються добре. Хлопчик народився справжнім богатирем! - розповіли друзі актриси. - Тепер у Марини не один, а відразу два захисника. Вона по-справжньому щаслива!"

Зараз одна з найкрасивіших актрис російського кінематографа разом з малюком перебувають за кордоном. Батькові сімейства доводиться розриватися між двома містами.

Про те, що Марина знаходиться в цікавому стані, вперше привселюдно заявила художній керівник "Современника" Галина Волчек. Через вагітність Александровій довелося розірвати контракт з театром - актриса не вийшла на сцену в новому сезоні восени минулого року.

Зазначимо, що Марина та Андрій разом вже більше двох років. З самого початку їхнього роману вони не афішували свої стосунки. До цього Александрова була одружена з актором "Современника" Іваном Стебуновим і ледь не повінчалася з Олександром Домогаровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марина Александрова вагітна первістком

Болтенко ж неодноразово помічали в компанії супермоделі Наталії Водянової. Проте 29-річна Александрова підкорила серце чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Актриса Марина Александрова народила первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути