середа, 13 червня 2012 17:15

Актор Марк Волберг вирішив повернутися в середню школу

Актор Марк Волберг вирішив повернутися в середню школу
Він пройде курс тих предметів, які пропустив Фото: popcornnews.ru

Актор Марк Волберг вирішив закінчити середню школу, навчання в якій він так і не завершив в юності. Про свої плани 41-річний актор повідомив в ефірі шоу Девіда Леттермана, пише NY Daily News. За словами Волберга, він приступить до занять до кінця червня 2012 року.

В дитинстві Волберг отримував середню освіту в Бостоні, проте в дев'ятому класі залишив школу. Однією з причин цього стала поведінка тоді ще майбутнього актора - його неодноразово заарештовувала поліція, а у віці 16 років йому довелося відбувати півторамісячне ув'язнення в тюрмі.

Тепер, як зазначив актор, він відчуває брак знань і має намір відновити наявні прогалини в освіті. "Я збираюся пройти курс тих предметів, які пропустив", - повідомив Волберг. Актор зазначив, що на завершення освіти у нього піде від шести до восьми місяців. При цьому він не повинен буде відвідувати заняття — Волберг буде вчитися дистанційно в режимі онлайн.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анжеліна Джолі вчиться льотному мистецтву

Волберг зізнався, що перед початком свого "навчального року" відчуває деяке хвилювання.

Останньою на сьогоднішній день картиною з Марком Волбергом, що вийшла на екрани, є "Контрабанда", прем'єра якої відбулася в січні 2012 року. Найближчим часом на екрани вийде комедія "Третій зайвий" (оригінальна назва - "Ted"), в якій Волберг зіграв головну чоловічу роль.

Зараз ви читаєте новину «Актор Марк Волберг вирішив повернутися в середню школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути