четвер, 23 жовтня 2014 16:18

Активістка "Femen" стане дружиною російського фотожурналіста

Автор: espreso.tv
 

 Активістка жіночого руху "Femen" Олександра Шевченко виходить заміж за російський фотожурналіста Дмитро Костюковa. Про це сам наречений повідомив на сторінці у "Фейсбуці".

"Хочу поділитися щасливою миттю з вами напередодні свого весілля. Я зустрів Сашу Шевченко у 2013 році, коли працював над статтею про "FEMEN" для "New York Times", а потім почав працювати над цією історією для свого особистого проекту", - почав Костюков.

"Пізніше ми пройшли крізь небезпечні проблеми з агентами українського уряду Януковича перед Великою українською революцією та закохалися одне в одного. Це були небезпечні часи, Саші довелося тікати з України та просити притулок", - повідомив журналіст.

Костюков також згадав, що тоді отримав три переломи лицевих кісток та прийняв рішення переїхати до Парижа. Важко розповісти про всі історії, тому що все це більше схоже на блокбастер, ніж на реальність", - написав Дмитро.

Костюков підкреслив, що вони з Шевченко не намагалися афішувати свої стосунки та використовувати їх.

"Але тепер ми хочемо об'єднати наші життя і розум, щоб бути ще більш продуктивним як люди, які кохають одне одного", - зазначив журналіст.

Наостанок Костюков подякував усім своїм друзям, які допомагали їм з Олександрою, рятували їх та давали пожити у маленьких квартирах в Парижі. 

Зараз ви читаєте новину «Активістка "Femen" стане дружиною російського фотожурналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути