четвер, 24 січня 2013 13:29

Адель заспіває "Скайфолл" на врученні "Оскара"

Адель заспіває "Скайфолл" на врученні "Оскара"
Пісня претендує на здобуття премії "Оскар" в номінації "краща пісня" Фото: os.colta.ru

Британська співачка Адель виконає на церемонії вручення премії американської кіноакадемії "Оскар", яка пройде 24 лютого, заголовну пісню фільму "007: Координати "Скайфолл" про Джеймса Бонда, повідомляється в середу на офіційному сайті кіноакадемії.

Пісня, написана самою Адель і композитором Полом Епуортом, претендує на здобуття премії "Оскар" в номінації "краща пісня" (original song) - вперше з 1981 року для саундтреків бондіани. Тоді на премію претендувала музична тема з картини "Тільки для ваших очей". Skyfall також стала першою композицією з фільмів про Джеймса Бонда, що потрапила в Billboard's Top 10.

"Ми відчуваємо величезну повагу до унікального таланту Адель як співачки і композитора. Вона - одна з найуспішніших артисток всього світу, і ми впевнені, що виконання Skyfall буде захоплюючим видовищем - і для всіх присутніх на самій церемонії і для глядачів всього світу, які будуть спостерігати за "Оскаром" у телетрансляції", - наводяться на сайті слова продюсерів шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачці Адель загрожує штраф у зв'язку з народженням дитини

На сайті кіноакадемії також наголошується, що на "Оскарі" композицію Skyfall Адель вперше виконає за межами Великої Британії. Це буде її перший американський виступ після минулорічної церемонії вручення премій Grammy.

Зараз ви читаєте новину «Адель заспіває "Скайфолл" на врученні "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути