середа, 26 грудня 2012 05:57

Адель убезпечила своє ім'я від використання в рекламі

Адель убезпечила своє ім'я від використання в рекламі
Фото: AFP

Британська співачка Адель запатентувала власне ім'я.

Як повідомляє газета The Sun, співачка бажає запобігти використання свого імені в комерційних цілях - наприклад, у назві аромату духів або коштовностей. Видання пояснює, що Адель не хоче, щоб хто-небудь за допомогою її імені обманним шляхом переконував покупців, ніби вона якимось чином пов'язана з цією продукцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачці Адель загрожує штраф у зв'язку з народженням дитини

Зазначимо, раніше у багатьох виконавців виникали проблеми з використанням їхніх імен в комерційних цілях. Так, у вересні Леді Гага подала в суд на компанію Excite Worldwide LLC, яка збиралася випускати косметику під брендом Lady Gaga. Крім того, в цьому році співачка Бейонсе і репер Джей-Зі спробували зареєструвати як товарний знак ім'я своєї новонародженої дочки Блю Айві. Як писали ЗМІ, подружжя хотіло пізніше створити лінію дитячого одягу в честь своєї дочки, однак їм було відмовлено в заявці.

Адель є однією з найпопулярніших співачок в світі. Її альбом "21" залишається самим продаваним альбомом 21 століття у Великобританії і п'ятим у списку найбільш продаваних британських альбомів у світі. У 2012 році вона записала пісню "Skyfall" для нового фільму про Джеймса Бонда. У квітні цього року вона була також визнана найбільшою виконавицею сучасності за версією видання Entertainment Weekly.

Зараз ви читаєте новину «Адель убезпечила своє ім'я від використання в рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути