середа, 01 серпня 2012 12:20

"Я ніколи не буду брати участь у передвиборних кампаніях" - Газманов про партійні концерти Королевської

"Я ніколи не буду брати участь у передвиборних кампаніях" - Газманов про партійні концерти Королевської
Співак не відповів, чи запросила його Партія регіонів у передвиборний тур фото: km.ru

Олег Газманов не вплутувався в передвиборну гонку в Україну. Про це співак сказав Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"А що, якби я за рік зробив свої концерти? Теж сказали б, що я вплутався? Я не вплутався! У мене є програма, вона називається "Пісні перемоги", програма про перемогу у Великій Вітчизняній війні наших народів. І я щасливий, що це сталося. І при чому тут вибори? При чому тут політика взагалі?", - зазначив співак.

Нагадаємо, Газманов в травні провів тур по містах України "Пісні перемоги" за підтримки партії "України - Вперед!". Сама лідер партії Наталія Королевська незмінно була присутня на концертах туру і підспівувала зі сцени артистам.

Між тим, співак подав позов до редакції газети "Рідне Приазов'я" (Новоазовськ, Донецька область) і її редактора Сергія Шведка. Народного артиста Росії обурили статті, в яких згадувалося про його продажність та сексуальну орієнтацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький адвокат з'ясовує, за які гроші відбувся дует Королевської і Газманова

Між тим, на запитання ведучої про те, чи запросила Партія регіонів його в свій передвиборчий тур, Газманов так і не відповів, підкресливши лише, що його завжди кличуть різні політичні сили.

"Але ніколи... Увага!... ніколи я не буду брати участь у передвиборних кампаніях. І в Україні в тому числі", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «"Я ніколи не буду брати участь у передвиборних кампаніях" - Газманов про партійні концерти Королевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути