середа, 18 липня 2012 02:49

Газманов запевняє, що співав на партійних концертах Королевської не через гроші

Народного артиста Росії обурили статті, в яких згадувалося про його продажність та сексуальну орієнтацію.

Відомий російський співак Олег Газманов подав позов до редакції газети "Рідне Приазов'я" (Новоазовськ, Донецька область) і її редактора Сергію Шведко. Приводом для позову послужили публікації "Газманов буде співати і танцювати на гроші Королевської" і "Співачка" Королевська як дзеркало української політики ".

У цих матеріалах розповідається про нібито проплачені, на думку редакції, лідером партії "Україні - Вперед!" Наталією Королевською виступи російського співака на заходах, організованих партією.

Зокрема, мова йде про тур по містах України "Пісні перемоги" за підтримки партії "Україні - Вперед!". Сама Королевська незмінно присутня на концертах туру і підспівувала зі сцени артистам.

Російський співак вирішив, що ці публікації ображають його честь і гідність, а також паплюжать його ділову репутацію.

Як йдеться в позовній заяві, на початку травня Олег Газманов брав участь у концертному турі містами України за власною ініціативою. Тому позивача глибоко образив наступний фрагмент однієї зі статей: "На концертах Наталія Юріївна невтомно співала з прикуплені з нагоди співаками ...".

"Допустити по відношенню до позивача вислів" прикупити співака "означає грубо образити і принизити творчу діяльність артиста, його заслуги", - йдеться в заяві.

Ще більше обурили Газманова натяки журналістів, на його сексуальну орієнтацію. "Хоч Олег і стверджує, що він відноситься до сексуальної більшості, але така готовність" віддатися "будь-кому, яку він продемонстрував у випадку з ще не відмитої від помаранчевого кольору Королівської говорить про зворотне. Як там він сам співає: "Пам'ятаєш, як в степу гуляв ти, гей ... гей? гей! ", - пише автор.

Підсумувавши всі образи і приниження честі та гідності, Олег Газманов у своїй позовній заяві просить суд в якості моральної шкоди стягнути з газети "Рідне Приазов'я" 100 000 гривень. Ці гроші позивач має намір передати на благодійність.

Судова машина зрушила з місця - 20 липня в Новоазовському районному суді почнуться слухання за позовом Олега Газманова до районній газеті.

Зараз ви читаєте новину «Газманов запевняє, що співав на партійних концертах Королевської не через гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути