четвер, 23 жовтня 2014 12:13

"50 відтінків сірого" перезнімали через брак сексуальності у головної акторки

Автор: Reuters
 

Актори Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон були помічені папараці в Ванкувері, де команда "50 відтінків сірого" ​​(Fifty Shades of Grey) знову розгорнула зйомки стрічки. Виявилося, що творці проекту залишилися незадоволені побаченими записами - якщо вірити чуткам, то "перезняти деякі сцени довелося через те, що між акторами не було" хімії ".

"Дакота виглядає на плівці недостатньо сексуальною. Крім того, вона повинна бути наївною, а не просто"ганчіркою ".- повідомило джерело одному із західних порталів, який також зазначив, що багато сцени не настільки"пристрасні ", як цього б хотіли продюсери еротичної драми.

Проте офіційний представник "відтінків" поспішив спростувати, повідомлееня що з'явилося в ЗМІ:

"Ніхто не повинен сумніватися в здібностях наших акторів. Надалі плануються зйомки сіквела, тому перша частина повинна бути ідеальною", - сказав офіційний представник фільму "50 відтінків сірого"​​.

Нагадаємо, що за сюжетом Анастейша живе разом з близькою подругою-однокурсницею Кетрін Кавана, яка за тиждень до випускного в університеті хворіє і просить героїню Джонсон підмінити її на інтерв'ю з молодим підприємцем.

Бесіда з Греєм пройшла не вельми успішно, та й до всього іншого, на думку Анастейші, вони навряд чи коли-небудь ще зустрінуться. Однак незабаром Крістіан навідується в господарський магазин, де дівчина працює продавцем, і купує там кабельні стяжки, скотч, мотузку і два робочих костюма. Тут їх знайомство триває, і Стіл поступово дізнається про таємні сексуальні захопленнях багатія ...

Зараз ви читаєте новину «"50 відтінків сірого" перезнімали через брак сексуальності у головної акторки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути