субота, 10 березня 2012 17:26

Народжувати краще співаючи — Наталка Криничанка

Народжувати краще співаючи — Наталка Криничанка

Співачка і громадський діяч 41-річна Наталка Криничанка вважає, що чоловіки приймають пологи краще за жінок, тому що співчувають. Щоб не відчувати болю під час пологів, співачка радить входити в стан зміненої свідомості за допомогою пісні.

"Нинішні акушери нічого не роблять, щоб зняти в матері і дитини стрес під час народження, і це дається взнаки пізніше. Бабки-повитухи знали, як зняти стрес із рожаниці і новонародженого. Процес неправильних пологів спричиняє стирання файлів, з якими дитина має прийти у світ, як самостійна особистість. Народження дитини - священна місія і ритуал. Народжувати треба співаючи, у стані зміненої свідомості , щоб не проектувати тимчасовий дискомфорт на дитину. Допомагає вода і правильне дихання. Жінка повинна розуміти, що період пологів дуже короткий. Якими б вони не були болючими, але цей біль є священний. Якщо правильно налаштуватися, ним можна керувати. Нинішні лікарі-акушери часто заважають жінці налаштуватися. Сто років тому жінка в полі пшеницю жала, сама народила і пішла далі жати. Чомусь же так уміли", - зауважила вона.

Криничанка переконана, що до зачаття жінка може запрограмувати, яку дитину народить.

"Жінка має зв'язок з душею своєї дитини. Важливо уявляти собі дитину, бо коли вона народилася, переінакшувати її вже пізно. Треба прикликати собі ту дитину, з якою тобі буде комфортно, і якій ти зможеш передати те, що маєш. Я завжди уявляю собі гірку в аквапарку: на горі сидять душі діток, які з'їжджають, коли їх покличуть. Те, ким жінка вагітніє, залежить від поля, яке створене нею і чоловіком. Тому дитина, якою жінка завагітніла, уже обрана. За перші три місяці вагітності, переконана співачка, жінка може дослідити характер своєї дитини, вивчити її смаки і настрій. Завдання батьків — допомогти дитині найкраще розвиватися. Діти вже приходять у світ з новою інформацією, з абсолютно новими підходами до життя. Вони знають набагато більше. Треба навчитися їх слухати", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Народжувати краще співаючи — Наталка Криничанка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути